Hjemmelaget ketchup & potetmos

20130316-193421.jpg

Da blir pølsemiddagen ekstra god.
Ketchup: litt olje litt eddik tomater oppskåret i terninger, tilsett litt tomatpure.
Poetemos: kok poteter, hell av vannet og tilsett litt smør, rør rundt, litt gressløk på toppen.
Får du alltid mosen til å bli til lim? NB! Tilsett ikke salt før den er helt ferdig.
Bon Apetit

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s