Svinaktig godt!

Glutenfri Linguini fra Semper, stekt skinke & bacon, spinatpesto (dampet spinat, hvitløk, parmesan, litt olje & pinjekjerner) & parmesan på toppen.

By The way, bakt brød også:
Semper grov blanding, fint mel fra Toro, fiberhusk, gjær, gresskarkjerner, pinjekjerner.

Og helt til slutt, vi vinner MGP i kveld med I Feed You my Love

Heia Margaret Berger!

20130518-181916.jpg

20130518-182238.jpg

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s