Glutenfri Banankake

Middagen i dag var på Hai Cafe i Calmeyers gt. God og rimelig Vietnamesisk mat. Var veldig sulten og hadde hyggelig selskap så skravlet og glemte å ta bilde.

Gikk hjem i regnet og var glad da jeg husket at jeg laget banankake i går -Win!!
Den er enkel og lage: sukker, smør og egg piskes, glutenfri havregryn malt så det ligner mel, bland alt med litt kanel bakepulver og banan med stavmikser.
(Anbefaler 2 eller 3 egg og 4 bananer)
Skal stekes til den er ganske mørk i fargen i feks. brødform. (180-200 grader varmluft)
Kjøl kaken litt på en rist og smør på et tykt lag yoghurt, sett i kjøleskapet og la det stå til coatingen stivner. Kan sikkert tilsettes nøtter osv.
(Coating: laktosefri yoghurt naturell)
litt lite igjen av kaken, men her er et bilde.

20130626-211922.jpg

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s