En slags vegetargryte

Etter er svært hyggelig møte med vegetarmaten på Øyafestivalen prøver jeg selv.
Surrer i olje: rød løk, gulrot, kinesisk hvitløk, chili, soltørket tomat
Tilsetter kidney bønner, kikerter og røde linser som kokes lett i tomat og kokosmelk
Serveres med villris
Kydres etter egen smak, men salt, pepper, ingefær, koriander, kardemomme, kanel osv. Er gode smaker.

20130811-190755.jpg

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s