Cæsarsalat med Harepus vri

Inspirert av en reprise på «Barnas Restaurant» i dag vil jeg lage Cæsarsalat.
Med min egen vri selvsagt!
Romanosalat store biter, posjert egg, stekt bacon, grillet kylling (rester fra i går) kyllingfilet, krutonger av lyst glutenfritt brød: stekt i panne med litt olje.
Dressing: olivenolje, hvitløk, litt Riesling edikk, Hellmans majones, litt sitron og honning.
Parmesan i flak.

20130818-183023.jpg

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s