MasterChef med eller uten kjendiser?

20130826-235819.jpg
Masterchef Norge
Denne artikkelen delt av Anders Tangen på Twitter: @AndersTangen fikk meg til å tenke på hvorfor vi absolutt må ha kjendiser i et allerede godt fungerende konsept?
Nå tror jeg faktisk Anders Tangen hadde egnet seg godt for han liker virkelig å lage mat. Han hadde nok allikevel kost seg mer i den Australske versjonen.
Kanskje melde han på?

Dette dreier seg om seertall, 4 stjerners middag uten kjendiser var ingen suksess.. Nå spør vel noen av oss innimellom om hvem kjendisene som nå er med -er? Har vi lyst til å se de enda en gang? Konseptet handler om å hjelpe amatørkokker med lidenskap for mat til å nå sin drøm om egen restaurant, kokebok eller selvrealisering. Det handler ikke om å gjøre allerede kjente mennesker enda mer kjente, rike eller populære.

MasterChef er laget i svært mange land og av de jeg har sett er det to land som skiller seg ut: Australia & Irland.
Kanskje er det den joviale kulturen eller den helt riktige castingen, men deltagerne er «likeable» dette kan ikke sies om de kranglete deltagerne i den Amerikanske versjonen. Det er ikke helt whitetrash som Hells Kitchen, men handler mer om intriger enn selve konkurransen og matlagingen.
Jeg Elsker MasterChef Australia og etter å ha sett repriser hele sommeren er endelig en ny sesong i gang. Har du ikke sett den? TLC ukedager kl. 20.00 og fikk du ikke med deg gårsdagens episode går den kl. 19.00.
Så da vet dere hva jeg gjør hver kveld, lager mat og ser TV om andre som lager mat..men har det selvsagt på opptak i tilfelle jeg er ute å spiser;)

Jeg ender garantert opp med å se den norske Masterchef, men skulle ønske jeg slapp kjendisdelen..Norge er ikke stort, men at det finnes ivrige amatørkokker som brenner for å lage mat er jeg sikker på- bare sjekk Instagram og #middag #lunsj & #frokost
Eller alle matbloggene.

Så kjære TV3, vær så snill å lag en ekte MasterChef, ikke en «egentlig er jeg en kjendis, men jeg vil heller være kokk.»
Her et glimt av The Best MasterChef:
Masterchef Australia

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s