Kylling & pasta med karrisaus

Olje i kjelen, tilsett finhakket kinesisk hvitløk, gul løk, chili & frisk korriander.
Og mye karri
La det surre litt og tilsett kyllingbuljong og kokosmelk, la det tykne, kan også tilsettes fløte eller maizena mel.

kok pastaen.

Stek kyllingen i terninger med litt salt, pepper og mer karri

Når pastaen er kokt bland alt sammen med erter.
Hell sausen over.

20130831-203932.jpg

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s