Borsj

På tross av all baking må man ha middag også.
Høst ute så da er en varmende suppe helt innafor.
Ovnsbak rødbeter og poteter med litt olje. svett litt gul løk, kinesisk hvitløk og purre tilsett vann, gulrøtter og de ovnsbakte rødbetene og potetene. Kok opp.
Stavmix, tilsett litt salt, pepper og sitronsaft.
Server med en rømmeklatt og persille.

20130915-201000.jpg

Advertisements

2 thoughts on “Borsj

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s