Kantarellrisotto

20130918-185249.jpg

Skulle ønske kantarellene var selvplukket, men dessverre:(
Risotto lages som alltid slik: litt olje, tilsett hvitløk og gul løk kuttet smått når den er varm, gulrot, vårløk og deretter risotto ris og litt hvitvin, når vinen er kokt bort tilsett hønsebuljong, kylling eller grønnsak.
Kok til risottoen er litt mykere enn al dente. Til slutt revet parmesan så får du den litt kremete, men ikke grøtete konsistensen.
Bon Appetit

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s