Glutenfri bakekveld

Eple/plomme muffins:
Semper fint mel, brunt sukker, bakepulver, malte mandler, egg, sukker og smør
Fordel litt i formene, tilsett plommer og epler deretter mer av blandingen kanel og litt brunt sukker strøs over.
150 grader på varmluft 15-20 min og sjekk, deretter 15-20 min til samtidig i brettet over:
Knekkebrød: malte mandler og glutenfrie havregryn, linfrø, solsikkekjerner og sesamfrø. Tilsett vann og bakepulver la det svelle litt før du smører det utover bakepapiret og så inn i ovnen.
Nevnte jeg at jeg er en multitasker?
Ser også Luksusfellen og Prosjekt Perfekt samtidig.

PS. Jeg vil også ha en katt.. Den skal hete …nei tar en navnekonkurranse når jeg bestemmer meg for type katt.

20131002-215031.jpg

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s