Kålruletter

Damp kålbladene myke
Lag farse: svinekjøtt, litt olje med salt, pepper, muskat og persille, mixes med kjøkkenmaskin el.
Fyll kålbladene med farse, pakk de inn, legg de i ildfastform
Kok gulrøtter og poteter
Ostesaus: manchego, smør og litt laktosefri melk, helles over kålrulettene

20131107-185343.jpg

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s