Gårsdagens middag, supergod restemiddag i dag

I går laget jeg gresskarsuppe og kamskjell med sellerirot pure.

Deler av dette er dagens restemiddag.

Gresskarsuppe: løk, hvitløk, grønn chili stekes myke i smør, tilsett så gresskar»kjøttet», når alt begynner å mykne tilsett kylling eller grønnsaksbuljong.
Kjør i glatt i foodprocessor el.

Kamskjell pannestekes i smør, bacon ovnsbakes, sellerirot eller pastinakk kokes møre, kjøres sammen med smør i food processor/stavmikser.

20131114-182451.jpg

20131114-182516.jpg

20131114-182713.jpg

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s