Risotto med erter og bacon

Smelt smør, ha i litt olje i en kasserolle, tilsett finhakket løk og purre, la det surre litt, tilsett risottoris, litt hvitvin og deretter buljong og frosne erter.
La det koke, til vannet har kokt bort.
Tilsett parmesan eller annen reven ost til slutt. Spre over sprøstekt bacon.
I glasset Riesling er jo snart jul, har ferie.
Koser meg!

20131221-195057.jpg

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s