Glutenfri kyllingburger med salsa

Inspirert av en rett på Aperitif.no

Kyllingkjøttdeig blandes med kinesisk hvitløk, sweet chili saus, vårløk & soltørket tomat, et egg litt olje salt og pepper.

Salsa: sweet chili saus, paprika, agurk, tomater, vårløk, litt sitron i mixer

Semper hvit toasty, ristet

20140205-204050.jpg

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s