Dagens bakst

Knekkebrød med litt lantbrödsmix fra Semper linfrø, gresskarkjerner, malte mandler, sesamfrø, vann og olivenolje.
Smøres utover bakepapir Ca 20 min på 160 grader, dele opp og så 20 min til.

Resten av lantbrödsmix bruker jeg til å lage et brød, vann & olivenolje samt medfølgende gjær tilsettes. Heves under klingfilm i 30 min. Pensels med smør.

Ca 40 min 200 grader ( varierer fra ovn til ovn)

20140209-190128.jpg

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s