Potet & purreløksuppe

Den grønne mars fortsetter.. På tross av bittelitt bacon sug.

Smelt smør i en kasserolle, tilsett charlottløk, purre og potet, krydre med Cornish luxury sea salt & pepper og chili seasalt (kan kjøpes her: Sjømagasinets Fiskebutikk) la det surre litt, tilsett grønnsaksbuljong og kok opp.
Bruk stavmikser til du har ønsket konsistens, tilsett litt melk, fløte eller litt rømme om du ønsker.

20140317-194729.jpg

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s