Ovnsbakt laks med hvitvinsaus

Hvitvinsaus:
Løk & hvitvin surres i smør til væsken er borte, tilsett laktosefri fløte, gressløk, persille og mer smør ved behov, tilsatte litt Riesling edikk også før jeg kjørte den i mixer.
Ovnsbak laksen som krydres med salt og pepper.
Kålrot & kokte nypoteter.
Hvitvin i glasset siden det er søndag..

20140413-182411.jpg

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s