Enkelt og godt, pastagrateng

Kok pasta (glutenfri fusilli fra Semper) med gulrot og kålrot
Kylling Pølser og bacon stekes på bakepapir i ovnen
Rå løk, tomatfraboks og alle ingrediensene blandes sammen med litt rømme og fløte.
Krydre etter smak, jeg brukte salt, pepper og chilli sea salt.
Helles over i smurt ildfast form og litt ost på toppen.

Laget en kjempeporsjon så har jeg lunsj og middag et par dager fremover.
Kan serveres med salat, men inneholder nok grønnsaker til å fungere uten også.

20140417-192019.jpg

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s