Minipavlova

Pavlova for en:
3 eggehviter piskes stive med sukker, Riesling edikk og til slutt en teskje maisenamel.
I ovnen på 160 grader i en time + alt ettersom type ovn. Skrudde av ovnen satt døra åpen og lot de kjøle seg av.
Pisket krem med litt sukker og litt saft presset fra en appelsin.
Jordbær, bringebær, blåbær & bjørnebær til pynt.
Hurra for 18.mai!!

20140518-182522-66322440.jpg

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s