Marinert svin & saltbakte poteter

Karrimarinert ytrefilet av svin
(takk Kiwi)
Saltbakte poteter:
Potetene skrubbes godt og settes i en langpanne der bunnen er dekket rikelig med grovt salt. Bak potetene i ovn ved 200 grader i Ca 45 min.
Råkost: eple, gulrot & stangselleri

Saus: litt béarnaise fra Jacobs.

20140525-181252-65572479.jpg

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s