Glutenfrie havsalt knekkebrød

Malte mandler til de blir mel, glutenfrie havregryn malt til mel, profiber, linfrø og sesamfrø, havsalt blandes med vann. Smør utover stekebrett med bakepapir.
Nederst i ovnen 20 min på 150 grader.
Del i ruter med kniv den str. du ønsker. Flytt høyere opp i ovnen Ca 20 min til. Del opp og avkjøl.

Anbefaler også disse:
3 typer glutenfrie knekkebrød

20140529-115319-42799003.jpg

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s