Risotto med soltørket tomat & reker

Smelt litt olje og smør i en kasserolle, tilsett charlottløk og
Risottoris (arborioriris) la det frese, tilsett hvitvin. Vanligvis bruker jeg hønsekraft el. siden det er mye olje i de soltørkede tomatene som nå tilsettes dropper jeg det og tilsetter litt mer vann. Lager den også uten parmesan da det passer mindre bra til reker.
Deretter tilsettes stangselleri og alt kokes opp til risen er klar.
Myk med litt tyggemotstand, jeg liker den litt mykere enn det som er «rett» så koker litt ekstra. Til slutt tilsettes reker og litt av min nye favorittsaus (Acaibærsaus med chili).

20140802-204736-74856549.jpg

20140802-205512-75312564.jpg

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s