Salsa, Glutenfri «taco» & lunsjmuffins

Litt hjemmelaget salsa:
Rødløk, agurk, tomat, pepper og salt, raskt på svak speed i blender. Neste gang litt chilli & hvitløk for mer punch- i dag vill jeg ha den fresh!
Ved siden av: kål, rømme og kjøttdeig med kummin, kikerter og bønner. My kind og «Taco»

Har også laget frokost/lunsj muffins til frokost eller lunsj i morgen.
Blandet glutenfri havregryn, melk, bakepulver, salt, tre egg, litt olje, salt, pepper og kummin.
Soltørket tomat, stangselleri, fetaost.
Stekes i muffinsformer Ca 20 min 200 grader.

IMG_9761.JPG

IMG_9759.JPG

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s