Glutenfrie knekkebrød

Gøy å variere med urter og krydder i knekkebrødene, i går ble de for salte. Prøver igjen med denne oppskriften:
Fiberhusk
Litt cornish luxury seasalt & pepper
Solsikkekjerner
Sesamfrø
Linfrø
Glutenfrie havregryn
Vann
Kokosnøttolje
Koriander

150 grader 15 min, dele opp og 15-20 min til de har fått farge og er sprø.

IMG_0259.JPG

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s