Vegetar shepard’s pie

Løk, hvitløk, chilli, stangselleri, gulrot & linser, varmes lett i panne, tilsett linsene (ferdigkokte) helt til slutt og så hermetisk tomat. Legges i en ildfastform og settes i ovnen på 200 grader.

Kok en potet og noen blomkålbuketter til de er møre, kjør i kjøkkenmaskin el. stavmikser med litt kokosmelk og fetaost, til du har en puréaktig konsistens.
(Dropper fetaost neste gang ble litt for salt)

Spre på toppen av innholdet i den ildfaste formen og strø litt parmesan på toppen, varmes til toppen er litt gylden.

IMG_0736.JPG

IMG_0738.JPG

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s