Kyllingkraft og søndagsmiddag

Rå hel kylling, deles opp, litt smør under skinnet og inn i ovnen.
Skroget legges med skinnet ned i litt olje i en kasserolle, tilsetter så litt vann, pastinakk, gulrot, løk, stangselleri og lar det koke på svak varme… Lenge.
Ferdig kraft siles og fordeles i isbitposer i fryseren til senere bruk. Kan brukes til sauser & supper feks.

Kokte poteter presses gjennom sil for beste mulige konsistens og blandes med litt melk, muskat og smør.
Pastinakkchips; tynne skiver tørket på kjøkkenpapir, blandet med litt olje, salt og pepper, spredd på bakepapir.

Spinat og løk varmet i litt smør i en kasserolle.
Nam!

2015/01/img_0670.jpg

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s