Vårruller

Rispapir vårruller passer best ferske, men i dag gjorde jeg et forsøk på å fritere.
Laget de på samme måte som før.
Veter papiret legger det på fuktig fjel. Fyller det med staver av gulrot, kålrot, stangselleri & vårløk med marinert svinekjøtt.
Penslet de meg egg og la de i ovnen i en ildfast form.
Ble sprø og gode! Noen ferske og noen friterte.

Salat av resten av grønnsakene og spinatblader med litt sitron & lime juice.
Dippsaus: Sweet chilli & Glutenfri soyasaus.

2015/01/img_0690.jpg

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s