Kikertmel

Av kikertmel kan man lage mye og når man ikke kan spise gluten er dette melet fantastisk!

Jeg baker ikke noe særlig, men har savnet lefser & pannekaker.

Lefser og pannekaker lager jeg egentlig på samme måte, bare lager lefsene litt tynnere.

Kikertmel, vann, salt & litt olje er grunnoppskriften, den kan varieres med krydder, salt & søtt. La røra gjerne stå i kjøleskapet 30 min til 2 timer eller over natten.

I dag ble det grillpølse med stekt sjampinjong i kikertvaffel:

  

Advertisements

One thought on “Kikertmel

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s