Sobanuddelsuppe

Ny matkasse fra Kolonihagen mottatt i går og ny inspirasjon til å lage noe nytt kom.

Dessverre var grønnsakene skuffende; aubergine, squash & Zucchini – tre grønnsaker jeg ikke liker.. Soggy grønnsaker.. Nei takk.  

Heldigvis mye annet godt så denne oppskriften følges, men med noen justeringer;

  
Koker opp hønsekraft, som jeg koker nudlene i senere. Starter med svinekjøttet, bruker wokpannen, den er det god plass i. Når kjøttet er klart legges det til side. Bruker så kjøttkraften til å tilberede aromasopp, løk, hvitløk og så pak choi og *gulrøtter i stedet for squash.* Tilsatte også litt revet ingefær før litt soyasaus og hønsekraften fra de nå ferdigkokte nudlene. 

I en bolle legges nudler i bunnen, deretter grønnsakene og til slutt helles kraften over med litt purre på toppen. Nytes best i grått, vått vær som i dag. Varmer hjerte & kropp.

  

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s