Harepusverdens seikaker

Seifilet, egg, gulrot, chili, hvitløk, løk, purre & kruspersille blandes til en farse i en blender. Laget boller. Rullet i litt profiber (som glutenfritt strøbrød) behøvde ikke egg før strøbrød da farsen er ganske våt. Så laget jeg kaker av de runde bollene. Stekte i panne, legg de i ovnen etter steking så blir de helt ferdige inni og holder seg varme. Ovnsbakte poteter og salat med reddiker som tilbehør. Sweet & Sour saus.

Bon Apetit!

  

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s