Glutenfri Energibar

Blandet kokosmasse, chiafrø & sesamfrø deretter blandet jeg inn etter å ha kjørt det i mikser mandler, corn flakes & aprikos. Blandet så alt sammen med litt vann, olje & honning. Smørte litt tykkere enn knekkebrød utover på bakepapir som var lagt i en ildfast form. I ovnen på 150 grader, delte opp med kniv etter Ca ti min og lot de stå i ti min til.

Ut av ovnen og lot de kjøle seg av. Er litt for porøse så et egg el. kunne gjort de mer sammenhengende. Godt som snacks på jobb, tur eller hjemme. 

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s